AKTUELLA ERBJUDANDEN

 

Bröllop och Födelsedag - Presentkort Superenkelt att köpa online på denna bokningssida. Du betalar direkt och får en pdf med presentkort.

Bonuskort - Om du köper fem behandlingar till ordinarie pris får du den femte till halva priset. Är personbundet och är giltigt inom ett år.

Rekommendera andra och du får en presentcheck på 400 kr - När du kommer till oss på behandling får du med dig värdekort som du delar ut. När du rekommenderat 3 st nya kunder som kommer till oss på behandling, som inte har besökt oss tidigare får du en presentcheck på 400 kr att använda till SPA-behandling.

Juli - Ansiktsbehandling Vital Treatment - Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, anpassad ansiktsmask efter din hudtyp, mirakelserum och en härligt fuktgivande ansiktscreme - ekologisk 50 min. Ditt pris 750 kr (ordinarie pris 850 kr).

Sommarkampanj - Sommargåva - Vi bjuder på ett härligt ansiktsvatten till ett värde av 299 kr vid köp av två M Picaut favoriter ur vår ekologiska ansiktsserie. Gäller under juni och juli månad.

Augusti - Fotmassage. Njut av en härlig scrub och fotmassage med inslag av akupressur. Vi avslutar med en välgörande fotcreme. 50 kr rabatt. Erbjudandet gäller under augusti.

Erbjudande går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudande för behandlingar. Rabatten dras vid betalning på plats i anslutning till behandlingen.

Bokningsinformation

Erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden på behandlingar. Rabatten dras i samband med betalning på plats.

Online: www.jochnickshalsa.se

Tele: Karin 0707-397198   Ulrika 076-105 22 44   Receptionen Gullmarsstrand 0523-66 77 88