Aktuella erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN

Bröllop och Födelsedag - Presentkort Superenkelt att köpa online på denna bokningssida. Du betalar direkt och får en pdf med presentkort.

Bonuskort - Om du köper fem behandlingar till ordinarie pris får du den femte till halva priset. Är personbundet och är giltigt inom ett år.

Värdecheck

Är du nöjd med din behandling? Rekommendera tre nya kunder och få en värdecheck till ett värde av 400 kr att använda till SPA-behandling!

September 1 - Klassisk Massage 60 min 140 kr rabatt

En terapeutisk, uppmjukande och välgörande kroppsmassage. Vi går in på djupet och bearbetar dina muskler. Med inslag av akupressur reducerar vi spänningar och ökar cirkulationen. Ditt pris 850 kr (ord pris 995 kr)

September 2 - Lymfmassage 90 min 150 kr rabatt

Lymfmassagen stimulerar lymfsystemet att göra sig av med överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Strykningar, lättare muskelmassage och djupandning för att lösa upp stopp och fibroser. Bra för alla. Ditt pris 1100 kr (ord pris 1 250 kr)

Oktober - Hot Stone Massage 60 min 145 kr rabatt.

En behandling att längta till. Kroppsmassage med varma, lena lavastenar tillsammans med väldoftande aromaolja, som ger en känsla av totalt välbefinnande. Ditt pris 850 kr (ord pris 995 kr).

 

November - Köp presentkort online under november månad och du får en presentcheck till ett värde av 100 kr.

 

Erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudande för behandlingar. Rabatten dras vid betalning på plats i anslutning till behandlingen.

Bokningsinformation

Erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden på behandlingar. Rabatten dras i samband med betalning på plats.

Online: www.jochnickshalsa.se

Tele: Karin 0707-397198   Ulrika 076-105 22 44   Receptionen Gullmarsstrand 0523-66 77 88